jún
29

Néha csak percek jutnak a szépítkezésre. 10 perc viszont untig elég, hogy csinosítsunk az összképen. Mondjuk egy szép rúzzsal vagy szikrázó pillantással.

Nyáron ráadásul sokkal egyszerűbb sminkelni. A bőrünk tónusa szebb, egységesebb, úgyhogy elég egy kis simítás ide, egy kis lehelet oda, és lehet indulni. Jöjjön tehát egy pezsdítő, expressz nyári smink a perzselő napokra:

Mindig időhiányban szenvedek. Ritkán kések, viszont állandóan rohannom kell, hogy odaérjek valahová időben. Nem mintha tötyörgős lennék, csak egyszerűen így jön ki a lépés. Muszáj volt tehát kikísérleteznem a létező leggyorsabb sminkelési fogásokat, amelyekkel tényleg egy szempillantás alatt elkészülhetek. Aztán már csak az örök dilemmával kell megküzdenem: "mit vegyek fel?" Nos, igen. Itt csúszik ki a kezemből az irányítás. Az egész addigi munkám vesz egy nagy hajtűkanyart, és néha hisztibe, néha kétségbeesésbe torkollik, de a végén csak sikerül döntenem, és magamra kapok valamit. Aztán rohanok, hogy végül percre pontosan megérkezzek. Ez a rutinom, ez a titkom.

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr374598015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása