júl
13

A női táska misztérium. Tömve van mindennel, és mégis simán elfér benne még egy kis ez meg az. Erről Michelle Pfeiffer varázstáskája jut eszembe a Szép kis nap! című filmben. Abban aztán volt minden. Nem árt egyébként felkészültnek lenni, mert az ember sohasem tudhatja, mi vágja ketté az amúgy gondosan eltervezett napirendjét.

Így aztán nálam mindig van egy-két alap sminkeszköz, amikkel akár az irodában is pillanatok alatt tudok alakítani magamon. Íme:



 

 Még modellként szoktam hozzá, hogy készüljek fel mindenre és a táskám legyen ebben partner: smink, magas sarkú cipő, fésű, csatok, extra póló, pulcsi stb. Mint egy csiga a házát, úgy cipeltük a fél életünket egyfolytában, mert egyik válogatásra ez kellett, a másikra meg az. Mondjuk ez a modellmunka része és kész. Mások meg az irodában rendezkednek be otthonosan. Míg Magyarországon maximum az ember az asztalát pakolja tele személyes holmikkal, Koreában ennél sokkal komfortosabbak. Ott az irodai mosdók luxus fürdőszobának tűnnek. Mindenkinek van külön kis polca, fogkeféje, törölközője, öltözőszekrénye. Mennyivel otthonosabb ettől egy iroda, nem? Legyen szó akár női táskákról vagy kényelmes munkahelyekről, a lényeg ugyanaz: az ember szereti magát frissnek, üdének és jól ápoltnak érezni egész nap. Megnyugtató érzés, hogy nem érhetnek váratlan meglepetések, mert ott lapul a vállamon a varázstáska, amiben úgyis benne van a megoldás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr794609811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása