dec
21

Takács Nóra a mai Hogyan legyek jó nő?-ben operatőre kisfiával olyan ajándékcsomagokat készít, amiket majd a rászoruló családok kapnak meg...

dec
20

Takács Nóra a mai Hogyan legyek jó nő?-ben egy ötletes csomagolópapír trükkjét mutatja be, mely így karácsony környékén könnyedén el is készíthető...

dec
19

Takács Nóra a mai Hogyan legyek jó nő?-ben tippeket ad, mibe bújjunk a karácsonyi ünneplésre...

dec
18

Takács Nóra a mai Hogyan legyek jó nő?-ben bemutatja egy különleges süti receptjét. Karácsonyra csipkemintával díszíthetjük.

dec
17

Takács Nóra a mai Hogyan legyek jó nő?-ben egy gyönyörű, ugyan akkor egyszerű frizura elkészítésének trükkjét mutatja be, mely feldobhatja ünnepi öltözékünket.

dec
14

Takács Nóra a mai Hogyan legyek jó nő?-ben egy igazán különleges alakformáló gépet mutat be, aminek köszönhetően bárki pár hét alatt bomba formába kerülhet...

dec
13

Szeretem az olyan ajándékokat, amiket magam tudok elkészíteni. Találtam egy szuper ötletet, amit örömmel csináltam meg. Nem kell hozzá más, mint egy flaneling, egy boríték és máris kész a... nézzétek meg a videót és kiderül!    

dec
13

A mai Hogyan legyek jó nő?-ben Takács Nóra különleges ajándékkísérő kártyákat készít karácsonyra...  

dec
12

Takács Nóra a mai Hogyan legyek jó nő?-ben egy igazán egyszerű konty trükkjét tanítja meg, mely az elegáns karácsonyi bulikon is megállja a helyét.

dec
11

Takács Nóra a mai Hogyan legyek jó nő?-ben bemutatja, hogyan készítsünk fenyőfákat csokiból a karácsonyi torta díszítéséhez.

dec
10

Takács Nóra a mai Hogyan legyek jó nő?-ben izgalma apróságokat készít barátainak. Régi képekkel ugyanis kedves ajándékokat varázsolhatunk. Nem kell hozzá más, csak pár kattintás, és kész is a varázsbögre, valamint a csinos kötény...

dec
7

Takács Nóra a mai Hogyan legyek jó nő?-ben megmutatja, milyen praktikus ajándékot készíthetünk régi fényképeinkből a szeretteinknek.

dec
6

Folytatódjon a karácsonyi készülődés. Ma egy kedves hógömböt készítek egyszerű, otthon található dolgokból.  

dec
6

Takács Nóra a mai Hogyan legyek jó nő?-ben ismét előveszi régi pulcsiját, és annak ujjából divatos lábszármelegítót készít.

dec
5

Takács Nóra a mai Hogyan legyek jó nő?-ben megmutatja milyen a felhozatal a hazai használt ruha üzletekben. Praktikus tanácsa, mindig olyan ruhát válasszunk, ami éppen a mi méretünk.

dec
4

Titeket is megvisel a karácsonyi készülődés? Akkor ez egy jel, hogy készíts te is egy mennyeien finom arcpakolást velem: csak mézre és étcsokira lesz szükség, valamint 15-20 perc pihenőidőre.      

dec
4

Takács Nóra a mai Hogyan legyek jó nő?-ben egy igazán egyszerű mécsestartó elkészítésébe avat be minket, mely a lakás éke lehet .

dec
3

Tobozos ajtódísz

Címkék: lakás otthon | Szerző: hogyanlegyekjónő | 11:09 am

Takács Nóra a mai Hogyan legyek jó nő?-ben egy ízléses, karácsonyi lakásdekoráció trükkjét mutatja be.

süti beállítások módosítása