jún
4

Új szakértő csapattal folytatódik a Life.hu jól ismert Átalakítunk! sorozata. Ismerd meg a Jónő Team mestereit, akik minden héten egy-egy újabb olvasót varázsolnak szebbé a nagy alkalomra, legyen az esküvő, első randi, házassági évforduló, diplomaosztó, ballagás, vagy valami más.

Fotó: Kántor KataTakács Nóra jelenleg a Life.hu szépségszakértője, sztárszerzője. Évekig modellkedett a világ számos részén, bejárta a divat fővárosait, így a szépségipar mára a kisujjában van. Rengeteg tippet, trükköt látott szakemberektől, amiket szeretett volna megosztani mindenkivel, így született a Hogyan legyek jó nő? sorozat. A műsor mára Nóra védjegyévé vált, a Life.hu felülete mellett a TV2 Mokkában is helyet kap napi rendszerességgel.

A siker egyértelmű bizonyítéka az a mára több mint 65.000 rajongója, amivel a produkció büszkélkedhet, valamint hogy Nórát 2013 legjobb műsorvezetőjének választották! A sok munka mellett Nóra napi rendszerességgel tartja a kapcsolatot a nézőkkel, ugyanis szerinte ez a legfontosabb, forgatja a friss műsorokat, divatblogot és cikkeket ír a Life.hu-n, most pedig Jónő Teamjével szebbé varázsol bárkit, aki szeretné!

A Jónő Team további tagjai:
Sminkmester
: Larion Oscar
Fodrász: Kurucz Nikolett
Fotós: Kántor Katalin
Stylist: Horváth Dóra

Jelentkezz te is!

Takács Nóra

Hiszek abban, hogy bárki lehet "jobb nő", de ezért tenni kell! Én a műsoromban naponta megmutatom, hogyan lehet könnyedén sminkelni, hajat formázni, szépítkezni otthon. Azonban ez néha nem elég, szükség van egy alapos átalakulásra is. Ezért hívtam fel a szakma legjobbjait és kértem meg őket, hogy csatlakozzanak a Jónő Teamhez, a Life.hu átalakító csapatához. Mi megmutatjuk az irányt, elmondjuk mi áll Neked a legjobban, tanácsokkal látunk el, a többi viszont ismét a Te dolgod lesz! Hiszen egy-egy átalakító nap után megint "magadra maradsz". Azonban a mi tanácsainkkal, és az itt szerzett tudással többé már nem leszel elveszett, pontosan tudni fogod, Hogyan legyél jó nő percek alatt! Jelentkezz bátran, mi kihozzuk belőled a legjobbat!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr305477453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása