júl
15

Sziasztok Jónők!

Ha nyár, akkor vidék. Számomra. Nincs is jobb, mint a föld és virágok illata, a madarak hangja, meg a kis bogarak ciripelése, zümmögése. Ennél jobban kevés dolog tud ellazítni. Fél óra egy fa árnyékában, kész meditáció számomra.

A napokban egy nagyon szép helyen jártam, gyorsan fotóztunk is pár képet. Íme, a vidéki ruhatáram alapdarabjai.

FEHÉR RUHA

A kis fehér ruha örök klasszikus, mindenkinek tanácsos legalább egyet beszereznie. Esténként egy farmer kabáttal, farmer inggel nagyon jól mutat, radásul ezen a nyáron szuper divatos is.

RÖVID OVERALL

Egy klassz overall bármikor jó választás. Ha bal lábbal kelünk fel, akkor kell egy ilyen ruhába belebújni: tuti nem fogunk vele mellé, kényelmes és divatos.

HÍMZETT KISRUHA

A népies motívumok is reneszánszukat élik, nagy örömömre. Rengeteg ilyen kis hímzett felsőm, pólóm van. Ez a ruha az egyik kedvencem, még Madridban vettem legalább 5 éve, és mai napig tökéletes állapotban van és egyre divatosabb... Ezekre a darabokra mondjuk, hogy jó befektetés :)

Szeretettel:
Nóra

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr255575407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása