júl
19

TEAM TIPP

Címkék: facebook jónőteam | Szerző: hogyanlegyekjónő | 8:18 am

Mától minden nap egy kis nyári tippel, trükkel lep meg Titeket a Jónő Team! Én ma egy csodás frissítő receptjét mutatom meg, amit nem csupán az íze miatt szeretek, hanem mert dúskál a vitaminokban is

Brazil limonádé: Önts 1 liter hideg vizet egy turmixba, majd adj hozzá egy némi cukrozott sűrített tejet (3 kanállal). Moss meg nagyon alaposan 3 lime-ot, vágd le a végüket, majd kockázd fel mindet! Nem kell meghámozni, a héjára is szükség lesz. Ha készen vagy, dobáld a lime kockákat is a mixerbe a többihez és már mehet is a turmixolás! Ha szükséges, adhatsz hozzá egy kis cukrot is még. Hmm de finom, a végén szűrd át az egészet, és a finom frissítőt öntsd jéggel telt pohárba! Egészségedre jónő!

Szép napot,
Nóra

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr695605815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása