júl
28

TEAM TIPP: Szépülj fekete bogyókkal!

A népi gyógyászat már régóta ismeri a fekete bogyós gyümölcsök jótékony hatását, ezért előszeretettel ajánlja mindenki számára. Különösen azoknak, akik stresszes nagyvárosi életet élnek. Számukra elengedhetetlen ezeknek a természetes antioxidáns forrásoknak a rendszeres fogyasztása.
A fekete áfonya segít erősíteni a szemet, serkenti az agyat, javítja a memóriát, lassítja a test öregedését. A fekete szedernek csodálatos frissítő és gyógyító hatása van. Nagyon erős antioxidáns, vérkép javító, vashiányra, sápadtságra csodás, természetes megoldás. A fekete ribizliben rengeteg C-vitamin található, jó az érelmeszesedés, reuma , ízületi gyulladás megelőzésében valamint bőrszépítő, bőrtökéletesítő hatása is van.

Fogyasszunk minél többet! Ha meguntuk a gyümölcsöket magában enni, könnyedén csinálgatunk belőle limonádét, csodás süteményt, ínycsiklandozó fagyit és kiváló lekvárt. Ez utóbbihoz van videóm is: http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120718-hogyan-legyek-jo-no-nyar-befozes-gyumolcs-lekvar-szorp-feketeribizli.html

Jó étvágyat,
Nóra

#nórateamtipp

Erna Juhász Éppen most hoztam fincsi fekete szedret a tesóméktól, majd ebéd után eszem is belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr575605843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása