aug
5
Sziasztok Jónők!

Egyszer csak berobbant az azték minta. Ott volt mindenen: nadrágon, táskán, pólón, farmeren...mindenhol! Nagy nagy örömömre - teszem hozzá halkan. Szerintem nagyon mutatós, és nem kell túl sokat vacakolni vele: egy szettbe belecsempészünk egy azték mintát valahová és azonnal divatosak leszünk. Íme pár iskolapélda:

A ruhadarabokon tehát idén mindenütt felbukkanhat, de nem csupán ott. Jó eséllyel botlunk  azték mintás telefontokba, ékszerekbe, sőt még ágyneműbe is :)

Ami pedig különösen szuper benne az az, hogy a nyári ruhákat nyugodtan vislehetjük majd ősszel is. Egy nagy pulcsi az azték mintás póló fölé és ősszel is teljes a divatos szett.

Ha kedvet kaptál az azték divathoz, nézd meg a videómat, amiben bemutatom, hogyan tudsz divatos pólót csinálni otthon, magadnak (egyébként csinálhatsz ezzel a nyomdázós módszerrel azték táskát, nadrágot, pulcsit stb...):) Nagyon könnyű lesz, jó munkát hozzá!

Videó ITT

Szeretettel:
Nóra

 

fotók: pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr35603615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása