jan
1

Nóra elárulja, hogyan nyerheted vissza a bőröd frissességét egy nagy buli után. 

"Szia Nóra!

Képzeld, a barátomtól óriási meglepit kaptam karácsonyra: elmegyünk welllnessezni rögtön szilveszter után. Mivel természetesen mulatni is megyünk szilveszter este, így a kérdésem az lenne, hogyan tudom magamat a leggyorsabban bombaformába hozni. 25 éves vagyok, kicsit már nekem is nehezebb az a bizonyos másnap, márpedig nem szeretnék úgy kinézni, mint a mosott rongy az utazás közben sem. A fiúknak jó, mert rajtuk alig látszik a fáradtság, bezzeg rajtam... Remélem, hogy van valami életmentő praktikád, mint mindig. Várom a válaszodat,

Puszi,
Eszter"

Kedves Eszter!

Mire ezt a levelet olvasod, már épp a másnap kellős közepén jársz majd számításaim szerint, tehát aktuális, hogy a kérdésedre gyorsan válaszoljak. Nagyon remélem, éjjel figyeltél arra, hogy az alkoholos italok mellett rendszeresen fogyassz el egy-egy nagy pohár vizet is, így akkor most nem fáj annyira a fejed, és kevésbé vagy kiszáradva. Tehát könnyebb a szépítkezés is. Ha ez nem így történt esetleg, és most olyan száraz vagy, mint a sivatag, akkor első lépésként egy-két pohár víz vagy tea után nyúlj. De ha van egy kis erőd, akkor inkább gyorsan turmixolj magadnak egy szépítő mixet gyümölcsökből, zöldségekből. Feltétlenül legyen benne banán (remélem, van otthon), mert nagyon jó macskajaj ellen az ízletes gyümölcs húsa. Szóval mindenek előtt kezdj azzal, hogy hidratálsz belülről valamilyen formában.

Ha kicsit visszatért a színed és az erőd a folyadékpótlás után, akkor irány a fürdőszoba: engedj egy kád kellemesen meleg (ne túl forró!) vizet, és lazíts egy fél órát. Hallgass nyugtató zenét, relaxálj. Valami elképesztő, ahogy a víz képes csillapítani a háborgó fejed kínjait. Miközben pihensz, radírozd le a testedet, használd a kedvenc 'egy marék kávézacc+tusfürdő' tippemet. Szerintem kivételesen megszegheted a sűrű hajmosásra vonatkozó tilalmat is. Nem számít, ha tegnap mostál hajat, semmi sem frissít fel úgy, mint egy hajmosás. A samponozástól ugyanis nagyszerűen ellazulsz, megszűnik a fejfájás, mondhatni szó szerint kitisztul a fejed. Mikor kiszállsz a vízből, javaslom, ne hagyd el rögtön a fürdőszobát! A párás levegőben ugyanis jobban fel tud szívódni egy-egy értékes arcpakolás minden hatóereje a bőrödbe.

Elsősorban tápláló és vitalizáló arcmaszkra van most szükséged, szóval ha van uborkád otthon, reszelj le belőle egy keveset, keverd be mézzel, joghurttal és már mehet is az arcodra. Amíg a pakolás felfrissíti az arcodat, addig foglalkozz a tested többi részével: tetőtől talpig alaposan kend be magadat hidratáló krémmel, mert bizony ráfér az extra ápolás a fáradt, kiszáradt bőrre. Mire lemosod az arcpakolásodat, és megszárítod a hajadat, meglásd, teljesen megújulsz!

Smink terén nem vinnék semmit túlzásba a helyedben: kis BB krém a tökéletes bőrért, friss rózsás vagy korallos pirosító az orcára, pici szájfény és fehér szemceruza kell a vízvonalba (ez életmentő!), illetve a szempillagöndörítő- szempillaspirál kettősére lesz szükséged ahhoz, hogy 1-2 óra alatt teljesen menetkész legyél, jól érezd magad és elbűvöld a barátodat. Milyen jól is esik az a bizonyos bűvös mondat: „Te még ilyenkor is milyen szép vagy!"
Naná, ez csak természetes!

Sok sikert és érezzétek magatokat jól!
Szeretettel:
Nóra

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr898249686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása