máj
25

Hosszú, forró nyár: klasszikus film egy tikkasztó nyárról és egy perzselő szerelemről. Az egyik kedvencem. Ez csak egy a tengernyi dal, könyv és alkotás közül, amelyek a nyáron szövődő románcokról és egyáltalán magáról a nyári életérzésről szólnak. Arról a bizsergetően jó érzésről, amikor körülnézel és minden él, csivitel, csobban és lángost eszik. Imádom.

Hogy én is hozzájáruljak a kellemes nyári élményekhez, következzen pár csinos frizuratipp a hosszú, forró napokra:

Nyáron valahogy minden gyorsabb, mert nem tollászkodással akarjuk tölteni az értékes perceket. A napbarnította arcunkat csak szolidan sminkeljük, órákig tartó böngészés helyett beleugrunk az első nyári ruhába, és most már a hajunkat is gyorsan meg tudjuk csinálni a videó alapján. Élményekben, szerelemben és lángosban gazdag nyarat kívánok mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr645365654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása