sze
14
SIKK: ideje szétnézni a természet kamrájában kicsit! Mai ajánlatom a zsálya. A növény fantasztikus baktériumölő, méregtelenítő nem hiába az egyik legrégibb gyógynövény. Ami miatt nekem nagyon tetszik, az a patti gyilkos tulajdonsága. Azt javaslom, hogy készítsetek este zsálya fürdőt: fogjatok egy gézlapot, tegyetek bele pár kanállal a szárított zsályából, kössétek el a kis batyut, majd helyezzétek a csap alá úgy, hogy átmossa a vízsugár! Így kerül a fürdővízbe az értékes adalék. Ha kész merüljetek el a fürdőben, a kis batyut pedig helyezzétek az arcotokra! Ha van rajtatok pattanás gyönyörűen leszedi, elhalványítja, orvosolja. Imádom? Naná
Fénykép: SIKK: ideje szétnézni a természet kamrájában kicsit! Mai ajánlatom a zsálya. A növény fantasztikus baktériumölő, méregtelenítő nem hiába az egyik legrégibb gyógynövény. Ami miatt nekem nagyon tetszik, az a patti gyilkos tulajdonsága.  Azt javaslom, hogy készítsetek este zsálya fürdőt: fogjatok egy gézlapot, tegyetek bele pár kanállal a szárított zsályából, kössétek el a kis batyut, majd helyezzétek a csap alá úgy, hogy átmossa a vízsugár! Így kerül a fürdővízbe az értékes adalék. Ha kész merüljetek el a fürdőben, a kis batyut pedig helyezzétek az arcotokra! Ha van rajtatok pattanás gyönyörűen leszedi, elhalványítja, orvosolja. Imádom? Naná :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr305371900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása