okt
10
SIKK: Megyek a piacra birsalmát venni. Ez lesz ma a vacsi: birsalma leves, jó fahéjasan:) Ilyenkor ősszel könnyű ilyen finomságokat beszerezni, próbálnánk meg ezt januárban…szóval most kell degeszre enni magunkat! A birsalma nem csak azért szuper gyümölcs mert roskadásig van C-vitaminnal és egyéb szépséggel, hanem mert a bőrünkre is vigyáz. Ha megégeted magad szedd ki a birsalma magját, törd meg kicsit, tedd őket kis hideg vízbe és hagyd állni. Ezzel a keverékkel kezeld később az égést. Csodát tesz! Ha van otthon birsalma fád, akkor szedj pár levelet róla, mosd meg és szárítsd ki. Télen a nagy köhögős időben az ebből készült tea sokat segít majd
Fénykép: SIKK: Megyek a piacra birsalmát venni. Ez lesz ma a vacsi: birsalma leves, jó fahéjasan:) Ilyenkor ősszel könnyű ilyen finomságokat beszerezni, próbálnánk meg ezt januárban…szóval most kell degeszre enni magunkat! A birsalma nem csak azért szuper gyümölcs mert roskadásig van C-vitaminnal és egyéb szépséggel, hanem mert a bőrünkre is vigyáz. Ha megégeted magad szedd ki a birsalma magját, törd meg kicsit, tedd őket kis hideg vízbe és hagyd állni. Ezzel a keverékkel kezeld később az égést. Csodát tesz! Ha van otthon birsalma fád, akkor szedj pár levelet róla, mosd meg és szárítsd ki. Télen a nagy köhögős időben az ebből készült tea sokat segít majd :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr765379008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása