jan
26

Gyerekként nyilván hercegnő meg pillangó voltam, aztán dalmata, pomponlány, régész, gengszter, zsákbamacska - és ki tudja, még mi minden. Szeretem a farsangokat, vicces érzés egy estére más bőrébe bújni. Különösen, ha Audrey Hepburnről van szó.

Nagyon sok videót készítettem már eddig, most végre elérkezett az idő, hogy ezeket felhasználva kisüssünk valami okosat! Audrey frizuráját már régen megmutattam, az erről készült videót itt találjátok. A smink olyan egyszerű, hogy szinte csukott szemmel is megcsinálja magának bárki, egyedül két dolgon akadhatunk fönn. Hogyan is kell tusvonalat húzni , illetve azon, hogyan kell műszempillát felragasztani (Ehhez is van segítség!)  Ha ezekkel megvagyunk, már csak fel kell öltözni és kész. Jó szórakozást mindenkinek! Jövő héten folytatjuk...

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr845712014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása