jún
23

Sziasztok Jónők!

Napokig nyikkanás nélkül elvoltam a kánikulával, de az utolsó három nap bevallom, kifárasztott. Most különösen fontos, hogy mit veszünk fel, mert bizonyos anyagok, és fazonok nem túl kényelmesek és melegítenek. Ráadásul, ha valakinek a hőségben is csinosnak kell maradnia a munkája miatt, ott tényleg háromszor is  meg kell gondolni mit kap elő reggel a szekrényből. Én fehérre váltottam, így elviselhetőbb a hőség, ráadásul az elegancia is garantált.

                                                      CSIPKE

A fehér csipkeruhára mindig lehet számítani, gyorsan belebújok, egy-két ékszerrel feldobom, és lehet indulni.

                                                            NADRÁG

Egy hófehér, élére vasalt nadrág és egy fehér póló örök megoldás. Én egy hatalmas, színes, látványos nyakláncot is választottam hozzá, ami kicsit megtöri a fehérséget.

                                                           SZOKNYA

A hófehér ceruzaszoknya szintén egy örök klasszikus, bármilyen fehér felsővel szuperül mutat. Ehhez még egy fehér kalapot is el tudok képzelni, ami megvéd a napszúrástól.

Érdemes egyébként minél több fehér ruhadarabot gyűjtögetni az évek alatt, különösen ezekből az alapdarabokból, mert a szoknya, a nadrág és a csipkeruha is szép és mutatós lesz jövőre, és öt év múlva is. Hűsítően, kortalanul, elegáns választás :)

Szeretettel:
Nóra

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr35575337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása