aug
12
Sziasztok Jónők!

Lassan vége a nyárnak, a kecses, hegyes orrú cipellőket azonban még sokáig viselhetjük. Ősszel is tökéletes kiegészítői lesznek ugyanis a mindennapoknak. Persze azoknál, akik bírják a gyűrődést!

Egy valamit ugyanis szögezzünk le: nincs az a magassarkú, amiben ne fájna a járás 6 óra elteltével. Viszont a látszathoz képest ezek a hegyes szépségek sokkal kényelmesebbek. Nekem van három is: egy testszínű, egy pink és a gálacipőm, amit a Glamour díjátadón viseltem. Imádom mindet, mert nagyon nőiesek és redkívül csinos lábakat produkálnak pillanatok alatt :)

Mutatok pár ékes példát:

És a "glamouros cipőm":

Az a csodás ezekben a kis hegyesekben, hogy csinosak és mindennel könnyedén variálhatóak: farmerral, nadrággal, szoknyával...Bátran ajánlom mindenkinek :)

Szeretettel:
Nóra
kép: pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr525603644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása