dec
16

Nem mindegy, mit veszünk fel karácsonykor ha a családdal ünnepelünk, ha a párunkkal, ha rokonokhoz megyünk, vagy ha a céges karácsonyi vacsorára. Takács Nóra minden alkalomhoz mutat egy ötletet.

dec
15

  Mindenkinek  meggyűlt már a baja a pattanásokkal. Takács Nóra megmutatja, hogyan vegyük fel a küzdelmet ellenük fokhagymával vagy citrommal...

dec
15

Kinél milyen színű lesz idén a karácsonyfa? Nálam ugyan marad a szokásos piros, de a sminkemet a karácsonyi ragyogásra építem: lesz benne arany és ezüst! Kissé furán hangzik ez így elsőre, de minden divatcég ezzel a két színnel játszik idén, mi se maradjunk ki belőle!  

dec
14

Takács Nóra egy igazán praktikus ajándékötletet oszt meg velünk! Megmutatja, hogyan süssünk olyan sütit, melyben egy kis üzenet lapul…  

dec
13

Ha reggel álmosan ébredünk, nem árt ha bemelegítünk a felkeléshez és az egész naphoz... Reggelente szinte mindenkinek nehezen megy a felkelés, Takács Nóra erre a problémára mutat néhány trükköt: tornagyakorlatok az ágyban!  

dec
13

A sminkeléshez sokféle ecsetet használhatunk, Takács Nóra megmutatja, melyik mire való pontosan!

dec
12

Avokádó hajra, arcra

Címkék: arc haj | Szerző: hogyanlegyekjónő | 12:12 pm

Avokádóval kényezteti magát Takács Nóra. Hogyan készíthető hajmaszk és arcpakolás a növényből? A  Hogyan legyek jó nő? aktuális részéből kiderül.

süti beállítások módosítása