sze
27

Nincs is szebb, mint az őszi erdő, én imádom! Nagyon jó ilyenkor sétálni egy hatalmasat, és begyűjteni a természet kincseit. Ezekből pedig szépséges dekorációt tudunk készíteni. Hogyan? A videóban megmutatom!

sze
27

A szomorú őszben, könnyedén felvidíthatjuk magunkat egy ötletes körömfestéssel. Cellux, színtelen körömlakk és csillám kell hozzá. Nem baj, ha kezdetben ügyetlen az ember, akkor is sikerükni fog.  

sze
27

A régi, rossz állapotú pólók is újrahasznosíthatók! Az elnyűtt pólókat nem szabad kidobni! Hasznosítsd újra hajpántként! Erre mutat ügyes tippet Takács Nóra.

sze
26

Így készült: Belülről fakadó mosolyok az ACTIVIA-val. Kiegyensúlyozott táplálkozás és egészséges étkezés nélkül nincs igazi belülről fakadó mosoly, ami akkor a legjobb, ha munka közben is végig velünk van. Mi a forgatásra is magunkkal vittük, nézzétek csak!  

sze
25

A csinos, talpas sütitálcák elég drágák, de könnyedén készítheti bárki otthon is... Nem kell hozzá más, mint egy fagylalt kehely, mely a süteményes tál talpául szolgál majd, ragasztó, festés spray és egy tányér. A ragasztóból, kerámia és üveg ragasztására alkalmasat…

sze
25

Vendégségben jártam az UFF-os lányoknál, megláthatjátok mi sül ki ebből... :) Pontosabban, fő...

sze
25

ACTIVIA reklám

Címkék: videó | Szerző: hogyanlegyekjónő | 8:00 am

Mikor mosolyogsz a legőszintébben? Mi úgy gondoljuk, a belülről fakadó boldog mosolyhoz, ép test és ép lélek kell. Ezért javasoljuk, hogy figyelj oda az egészséges életmódra, a kiegyensúlyozott táplálkozásra, és fogyassz naponta Activiát is!

sze
24

A "zöldségek királya" segít a bőr megújításában. Az energetizáló arcpakolás könnyedén és gyorsan elkészíthető. Nem kell hozzá más, mint egy kis bazsalikom és olívaolaj. A bazsalikomot apróravágás után össze kell keverni az olívaolajjal, kicsit állni hagyni és már…

sze
23

Franciakonty

| Szerző: hogyanlegyekjónő | 1:47 pm

Egyszerűen elkészíthető, finom és elegáns. Egy szarv alakú kis szerkezet kell a letisztult franciakonty, másnéven banánkonty elkészítéséhez. A lyukacsos eszközre csak fel kell csavarintani a hajat és megtűzni. A csinos frizura elkészítése nagyjából másfél percet vesz…

sze
23

Háztartási alapanyagokból készül a jó illatú púder. Kukoricakeményítő, kakaó és fahéj kell Takács Nóra új házipraktikájához, az illatos, jól fixáló púder elkészítéséhez.

süti beállítások módosítása