feb
17

Ez elment vadászni, ez meglőtte, ez hazavitte. 10 kicsi barátunk, akiket nap mint nap látunk, használunk és mégis néha elfelejtünk gondoskodni róluk. Nem is elfelejtünk, hanem inkább győz a lustaság. Pedig a körmünk is megérdemli a kényeztetést. Takács Nóra topmodell szépségtanácsai.

Belegondolni, hogy: lemosom, reszelem, festem, szárítgatom, belenyúlok, újra festem, megint belenyúlok kettőbe, újrafestem... macerás ügy. Viszont időről időre mégiscsak erőt kell vennünk magunkon. Mert ha valami ronda, az az ápolatlan kézfej és még csak el sem lehet takarni. Látszik ha csekket fizetsz be, ha gépelsz, ha vezetsz és nagyjából még 1000 hasonló szituációban egy átlagos nap alatt. Mennyivel jobb helyzetben van az ember lábfeje! Azt cipőbe dugjuk, messze és mélyen van a kíváncsi tekintetektől, nem úgy, mint fentebbi rokona. Így aztán tényleg nincs mese, dolgoznunk kell kicsit, hogy bármikor szalonképes legyen a megjelenésünk.

Körömlakktól, körömnövekedéstől és terheltségtől függ, hogy kinek milyen sűrűn kell megejtenie a szépítő lakkozást. Nekem nincs mosogatógépem, kézzel mosogatok és megfigyeléseim alapján ez a tevékenység bizonyul az egyik legnagyobb körömlakkgyilkosnak. Elég gyorsan nő a körmöm, ezt a két infót összeadva pedig oda jutok, hogy nagyjából 3-4 naponta kell időt szánnom egy kis tatarozásra.

Körmönfont nő lévén rájöttem, hogy színtelen vagy pasztell színű lakkot használni kifizetődőbb, mint mondjuk pirosat. Tény és való, hogy a vörös dögösebb, de csak bizonyos ruhákhoz passzol, és rögtön meglátszik rajta a legkisebb baki is. Míg a világos színek tuti Jolly Jokerek. Mindenhez illik. Alkalomhoz, ruhához, napszakhoz. Ajánlott kétbalkezeseknek, kezdő lakkozóknak és azoknak, akik biztosra akarnak menni. Miután megvan a kedvenc körömlakk, már nem lehet több kifogás.

Extra tippek kéz- és lábujjkörmök festésére Takács Nórától


 

Azt mondom, hogy heti kétszer egy órát nem nagy luxus a körmeinkre szánni. Ez a legkevesebb, amit megérdemel a 10 kicsi jóbarát.

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr233465220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása