már
30

Volt szerencsém mindenkihez. Marilyn Monroe, Sissi, Mata Hari. Modelléveim alatt sok-sok híres nő bőrébe bújhattam. Ám egy valaki kimaradt: Kleopátra. Itt az ideje bepótolni...




Mindig is rajongtam érte, és nem érdekel, hogy igazából nem is volt olyan szép. Én gyönyörűnek és fenségesnek képzelem. Fejet hajtok a történelem nagyjai előtt, főként, ha nő az illető. Az ő esetében pedig különösen mély a hódolatom. Egy nő, aki éles eszű volt, művelt és könnyedén az ujja köré csavarta még Caesart is. Mindent tudott már Krisztus előtt az illemről és a kellemről. Példát vehetünk róla és arról is, ahogy magát kényeztette. Nemcsak az impozáns terülj-terülj asztalkám estélyekre gondolok, hanem szépségtrükkjeinek széles tárházára is. Tökéletesen sminkelt, a legkülönfélébb kencéket használta és estéről estére megmártózott a híres szamártejes fürdőjében.

Röpke 2000 év telt el és miben különbözünk mi, XXI. századi nők? Én is fejlesztgetem a sminkelési technikámat, krémem is van, és a hűtőm is dugig lehet tejjel, ha leszaladok érte a boltba. A lehetőségek tehát adottak, bárki lehet egy kicsit Kleopátra. Ha viszont királynői kifinomultságot is gyakorlunk fürdőzés közben, akkor előbb-utóbb Caesart is megleljük valahol. Talán épp a boltban.

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr734961424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása