máj
11

Szegény lábfejek! Jönnek-mennek egész nap: dolgoznak, gyerek után szaladgálnak, edzenek, pedált nyomnak, magas sarkúba préselődnek, lépcsőn rohangálnak, sorban állnak, majd fáradtan ugyan, de még hazahoznak minket. Egy kimerítő nap után nincs jobb, mint ledőlni az ágyra, szusszanni egyet és egy kicsit felfrissíteni a lábainkat.

Íme pár otthoni fortély:



Ha nagyon fáradtak vagyunk, elég egy kis masszírozó krémezés. Már ettől sokkal jobban fogjuk magunkat érezni. Azonban ha ezt megfűszerezzük még egy kis fürdővel is a hatás üdítő, bizsergető lesz. Körme válogatja, hogy kinek milyen sűrűn kell vágni vagy reszelni, de azért nem árt legalább egyszer egy héten rászánni egy órát, hogy kicsinosítsuk őket.


Gyerekkoromban mindig vasárnap vágta le anya a körmeinket, amíg néztük a Walt-Disneyt a tévében a húgommal. Ekkor legalább nyugton voltunk. Azóta is a vasárnap a szépítkezős napom. Arcpakolás, körömápolás, ez az esti rutin. Hétfőn pedig szépen festett és ápolt lábakkal vágok neki újból a lépcsőn rohangálásnak, sorban állásnak, magas sarkúba préselődésnek - meg úgy összességében a hétnek.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr375093662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása