jún
26
SIKK: A rendszeres bőrradírozás egész évben fontos, most nyáron pedig különösen! Ha eltüntetjük az elhalt hámsejteket, bőrünk sokkal feszesebb és hamvasabb lesz. Szó szerint felfrissül! Így pedig sokkal szebben és egyenletesebben lehet barnulni. Bőrradír házilag: 3 kanál cukorba keverj egy kanál mézet és kb 2-3 kanál joghurtot. Kutyuld össze, zuhanyozz le, majd jöhet a dörzsi (csak óvatosan).Végül öblítsd le az egészet! Nagyon szép és puha lesz a bőröd pillanatok alatt
Fénykép: SIKK: A rendszeres bőrradírozás egész évben fontos, most nyáron pedig különösen! Ha eltüntetjük az elhalt hámsejteket, bőrünk sokkal feszesebb és hamvasabb lesz. Szó szerint felfrissül! Így pedig sokkal szebben és egyenletesebben lehet barnulni. Bőrradír házilag: 3 kanál cukorba keverj egy kanál mézet és kb 2-3 kanál joghurtot. Kutyuld össze, zuhanyozz le, majd jöhet a dörzsi (csak óvatosan).Végül öblítsd le az egészet! Nagyon szép és puha lesz a bőröd pillanatok alatt :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr535368839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása