júl
4
SIKK: Tudom, az idő nem olyan, hogy ezt érezzük de: nyár van. Ilyenkor pedig degeszre eszem magam barackkal. Nem csupán finom, de nagyon egészséges gyümölcsről van szó. Rengeteg vitamint és bioanyagot tartalmaz: B3-, magnézium-, szelén-, cink. Ráadásul ez az illatos finomság nem csupán belülről, hanem kívülről is szépít! Ha találsz egy túlérett darabot, ki ne dobd.!Miután felszeletelted, önts hozzá egy kanál tejszínt, majd turmixold össze. Mehet a cucc az arcra 15 percre, végén langyos vizes öblítés! Csak úgy ragyog majd a bőröd a végén…:)
Fénykép: SIKK: Tudom, az idő nem olyan, hogy ezt érezzük de: nyár van. Ilyenkor pedig degeszre eszem magam barackkal. Nem csupán finom, de nagyon egészséges gyümölcsről van szó. Rengeteg vitamint  és bioanyagot tartalmaz: B3-, magnézium-, szelén-, cink. Ráadásul ez az illatos finomság nem csupán belülről, hanem kívülről is szépít! Ha találsz egy túlérett darabot, ki ne dobd.!Miután felszeletelted, önts hozzá egy kanál tejszínt, majd turmixold össze. Mehet a cucc az arcra 15 percre, végén langyos vizes öblítés! Csak úgy ragyog majd a bőröd a végén…:)
  • Ez 53 embernek tetszik.
  • Nagy Viktória Hát itt inkább ősz van.. De a barackot szeretjük, akkor is, ha őszi.
  • Szabó Nikolett A nektarin a kedvencem!!
  • Hogyan legyek jó nő? Allergiás vagy a barackra?? szegény..
    • Ramóna Szabó már úgy vártam egy barackos tippet, 1 hete ért be a fánkon a barack és éjjel nappal azt esszük:)
    • Hogyan legyek jó nő? de jó nektek
      Ildikó Szabó Ki fogom próbálni.A 48 éves bőrömre,biztos jól jönne./Bár ez sem csinál csodát,csak azt hisszük.S a hittől már másképp is érezzük magunkat.Mondjátok,ha nem így van...
      Hogyan legyek jó nő? Ildikó Sajnos nincs olyan krém vagy eljárás a világon ami fogja és lefújja az arcunkról az éveket, vagy más emberré varázsol minket..Amit tehetünk, hogy rendszeres ápolással, odafigyeléssel, önmagunkra összpontosítással, és ahogy mondtad hittel élünk. Sok-sok levelet kapok tőletek: írnak kismamák akik fáradtak magukra is figyelni a pici mellett, írnak idősebb hölgyek, akik most veszik észre az idő múlásást és írnak tini lányok is, akik még csak tapogatóznak a világban...mindenkinek más a gondja, baja de egyben közösek: változtatni szeretnének...Ez a lényeg szerintem: Az ember hozza ki magából a legtöbbbet amit csak lehet külsőleg és élete végéig törekedjen arra hogy még jobb ember legyen...

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr525368937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása