júl
9
SIKK: Mi legyen a táskánkban nyáron? SEBTAPASZ- sosem tudhatod mikor töri fel a pacsker vagy a cipő a lábadat. KÉZFERTŐTLENÍTŐ- kicsi, praktikus, hasznos. Pillanatok alatt sokkal konfortosabban érezhetjük magunkat ha átmossuk a kezünket vele, ráadásul búcsút inthetünk a baciknak is. FRISSÍTŐ NEDVES KÉZTÖRLŐ- ezzel is gyorsan tisztává törölheted a kezedet, karodat, lábadat- mondjuk egy kiadós vonatozás, villamosozás után vagy fesztiválozás közben
Fénykép: SIKK: Mi legyen a táskánkban nyáron? SEBTAPASZ- sosem tudhatod mikor töri fel a pacsker vagy a cipő a lábadat. KÉZFERTŐTLENÍTŐ- kicsi, praktikus, hasznos. Pillanatok alatt sokkal konfortosabban érezhetjük magunkat ha átmossuk a kezünket vele, ráadásul búcsút inthetünk a baciknak is. FRISSÍTŐ NEDVES KÉZTÖRLŐ- ezzel is gyorsan tisztává törölheted a kezedet, karodat, lábadat- mondjuk egy kiadós vonatozás, villamosozás után vagy fesztiválozás közben ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr535368971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása