júl
20
SIKK: Napi egy répa széppé varázsolja az ember bőrét a benne található számtalan mikroanyagnak köszönhetően. A répában rengeteg béta-karotin van (attól olyan szép sárga) ez pedig védi a bőrt az idő előtti öregedéstől. Ráadásul segít megőrizni a nyáron felszedett barnaságot is. Tehát lányok, együk a répát nyakra főre, hogy szép barna és ragyogó legyen a bőrünk, meg persze, hogy jobban menjen a fütyülés…az is fontos
Fénykép: SIKK: Napi egy répa széppé varázsolja az ember bőrét a benne található számtalan mikroanyagnak köszönhetően. A répában rengeteg béta-karotin van (attól olyan szép sárga) ez pedig védi a bőrt az idő előtti öregedéstől. Ráadásul segít megőrizni a nyáron felszedett barnaságot is. Tehát lányok, együk a répát nyakra főre, hogy szép barna és ragyogó legyen a bőrünk, meg persze, hogy jobban menjen a fütyülés…az is fontos :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr905369030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása