júl
27

Minden nagy egység kisebb darabokból áll össze: a tenger vízcseppekből, az élet másodpercekből, a szépség megannyi apró, de fontos részletből. Egyik ilyen elem az ápolt kézfej és a szép köröm. Ezért azonban tenni kell!

Sajnos egyetlen köröm sem  lakkozza ki magát az éjszaka, ahogy a reszelést sem oldják meg helyettünk. Ezzel nekünk kell foglalkozni, méghozzá meglehetősen sűrűn. Viszont ahogy mindennel, a gondoskodással is túlzásba lehet esni. Hipp-hopp egy ördögi körben találjuk magunkat: lakkozunk, lemosunk, lakkozunk, lemosunk, kicsit töredezni kezd a köröm, de sebaj, mert mi lakkozunk tovább. Na, ilyenkor kell okosnak lenni és időben kiszállni, tartani pár nap pihit, amíg rendbe jön az a szegény köröm és eltűnik róla a folytonos körömlakkozás sárgája. Hogy mivel gyorsíthatjuk a regenerálódási folyamatot? Mutatom:

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr705366188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása