aug
2
SIKK:Kicsit alábbhagyott az eső, megyek a kertbe szedek egy kis sóskát, mert nagyon megkívántam. Meg amúgy sem árt felvértezi magam egy kis immunerősítővel ebben a nyavalyás időben…A sóska ugyanis növeli a szervezet fertőzésekkel szembeni védekező-képességét. Ezenkívül rengeteg ásványi sót, foszfort és vasat tartalmaz, de C-vitamin tartalma is jelentős. A spenót is jó választás lenne, ha lenne a kertünkben, de sajnos idén nincs. A spenót az egyik legmagasabb K-vitamin tartalmú zöldség, tele van antioxidánssal és vitaminokkal, igazi egészségbomba. Popej ajánlásával. Neki pedig hihetünk, nem beszél zöldségeket
Fénykép: SIKK:Kicsit alábbhagyott az eső, megyek a kertbe szedek egy kis sóskát, mert nagyon megkívántam. Meg amúgy sem árt felvértezi magam egy kis immunerősítővel ebben a nyavalyás időben…A sóska ugyanis növeli a szervezet fertőzésekkel szembeni védekező-képességét. Ezenkívül rengeteg ásványi sót, foszfort és vasat tartalmaz, de C-vitamin tartalma is jelentős. A spenót is jó választás lenne, ha lenne a kertünkben, de sajnos idén nincs. A spenót az egyik legmagasabb K-vitamin tartalmú zöldség, tele van antioxidánssal és vitaminokkal, igazi egészségbomba. Popej ajánlásával. Neki pedig hihetünk, nem beszél zöldségeket :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr765369821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása