aug
9
SIKK: Mézes hajpakolást fogok ma csinálni…miért pont ilyet? A méz valóságos csodaszer! Nem hiába használja az emberiség már évezredet óta. Hidratáló, fertőtlenítő, gyógyítja a sebeket, csökkenti a gyulladást valamint csodásan szépíti a bőrt! Néha csak simán fogom és felkenem az arcomra. Szépen frissít, ápol és elhalványítja a foltokat, pattikat. A hajamra azért teszem, hogy hajmosás után puhák, csillogóak legyenek a fürtjeim. Ehhez fogok 3 dl vizet, kicsit megmelegítem, majd hozzákeverek 3 kanál mézet és ezt a folyékony elixírt ráteszem a hajamra. Úszósapi, vagy celofán a fejre és várok 10 -15 percet, majd hajmosás és kész...hmm...
Fénykép: SIKK: Mézes hajpakolást fogok ma csinálni…miért pont ilyet? A méz valóságos csodaszer! Nem hiába használja az emberiség már évezredet óta. Hidratáló, fertőtlenítő, gyógyítja a sebeket, csökkenti a gyulladást valamint csodásan szépíti a bőrt! Néha csak simán fogom és felkenem az arcomra. Szépen frissít, ápol és elhalványítja a foltokat, pattikat. A hajamra azért teszem, hogy hajmosás után puhák, csillogóak legyenek a fürtjeim. Ehhez fogok 3 dl vizet, kicsit megmelegítem, majd hozzákeverek 3 kanál mézet és ezt a folyékony elixírt ráteszem a hajamra. Úszósapi, vagy celofán a fejre és várok 10 -15 percet, majd hajmosás és kész...hmm... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr685370353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása