aug
12
SIKK: Nagyon sok szőrtelenítéssel kapcsolatos levelet kapok tőletek. Mivel erről - érthető okokból -vidót készíteni nem fogok, így ejtsünk róla szót itt és most. A sok alternatíva közül én az epillátort javaslom mindenkinek: hosszan tartó eredményt lehet vele elérni, nem olyan macerás mint a gyanta és idővel már nem is fáj..A szőrbenövés ellen tanácsos bőrradírozni egy jóízűt, utána pihentessétek a bőrt egy ideig majd mehet a menet. Az utána jelentkező piros pöttyök hamar elmúlnak ha egy kis körömvirágos krémmel átkenitek az érzékeny bőrt. Sima ügy az egész
Fénykép: SIKK: Nagyon sok szőrtelenítéssel kapcsolatos levelet kapok tőletek. Mivel erről - érthető okokból :) -vidót készíteni nem fogok, így ejtsünk róla szót itt és most. A sok alternatíva közül én az epillátort javaslom mindenkinek: hosszan tartó eredményt lehet vele elérni, nem olyan macerás mint a gyanta és idővel már nem is fáj..A szőrbenövés ellen tanácsos bőrradírozni egy jóízűt, utána pihentessétek a bőrt egy ideig majd mehet a menet. Az utána jelentkező piros pöttyök hamar elmúlnak ha egy kis körömvirágos krémmel átkenitek az érzékeny bőrt. Sima ügy az egész :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr225370359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása