SIKK: Augusztus idusa van. Ideje gondolni a hűvös időkre és elraktározni a nyár legjavát. Az én kedvencem a paradicsomlé. Kicsit időigényes elkészíteni de megéri. Télen egyetlen pohár visszahozza belém az erőt. Úgy szoktam, hogy fogok egy rakás paradicsomot, nyersen megdarálom, aztán felfőzöm, a végén egy kis sót teszek bele és kész. Forrón üvegekbe öntöm, és bebugyolálva hagyom amíg ki nem hűl. Kész is a finom , szuperbio paradicsomlé:)Csak egy kis adalék: a paradicsom toplistás ha egészségről van szó: megelőzhető vele az infarktus, erősíti a kötőszövetet, likopin hatása pedig véd a rákos betegségekkel szemben!! Egészségetekre!
-
Ez 100 embernek tetszik.
-
Tóth Erika én is készítettem a hétvégén ... a só mellett és hagymával, babérlevéllel ízesítem még ... nagyon finom lett, és azt hiszem készítek még
-
-
-
-
-
-
-
Hogyan legyek jó nő? ahham ha turmixolod akkor le kell utána szűrni, hogy a mag meg a héj kikerüljön a pépből kicsit mondom macerás úgy, de nagyon megéri...
-
-
Zita Gergely szuper bio csak akkor lesz, ha szuper bio paradicsomból csinálod XD (bocsi hétfő van és kötözködök :))
-
-
-
Kata Sáska ööö...semmi tartósító?vagy a fejreállítós módszert alkalmazzátok?ha csak ennyi az egész,akkor még én is megpróbálom....
-
-
-