aug
17
SIKK: Hetente egyszer nem árt külön figyelmet fordítani a dekoltázsunkra! A bőr ezen a területen olyan érzékeny mint az arcon, tehát jól jön az extra ápolás. A legjobb ha beszereztek egy kis szőlőmagolajat. Ez az olaj képes regenerálni a szövetekben lévő kollagént, így megelőzhető vele a korai öregedés. Használat után sokkal simább és rugalmasabb lesz a bőr! Esténként zuhanyzás után kend be a dekoltázsodat az olajjal (gyorsan beszívódik), várj 20 percet majd langyos vízzel mosd le! Akár a testápolót is fel lehet vele turbózni. Mindenkinek ajánlom, aki szép, feszes bőrt szeretne
Fénykép: SIKK: Hetente egyszer nem árt külön figyelmet fordítani a dekoltázsunkra! A bőr ezen a területen  olyan érzékeny mint az arcon, tehát jól jön az extra ápolás. A legjobb ha beszereztek egy kis szőlőmagolajat.  Ez az olaj képes regenerálni a szövetekben lévő kollagént, így megelőzhető vele a korai öregedés. Használat után sokkal simább és rugalmasabb lesz a bőr! Esténként zuhanyzás után kend be a dekoltázsodat az olajjal (gyorsan beszívódik), várj 20 percet majd langyos vízzel mosd le! Akár a testápolót is fel lehet vele turbózni. Mindenkinek ajánlom, aki szép, feszes bőrt szeretne :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr45370371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása