sze
22
SIKK: Ideje kicsit felturbózni a bőrünket! Elő a kutyuló tállal Szükségünk lesz egy tojás sárgájára. Ebbe tegyetek egy kis mézet és a kedvencemet: olíva olajat. Keverjétek össze, vigyétek fel a bőrre. Kb 20 perc múlva megszárad, akkor mossátok le! Ez a keverék fantasztikusan vitalizálja a bőrt, gátolja az öregedést, és pótolja a hiányzó zsírokat. Szépség a javából! Ha van előtte időtők egy kis gőzölésre, még hatásosabb a maszk (gőzölgő víz fölé hajoljatok egy 10 percig, hogy szépen megnyíljanak a pórusok). Ezek után jöhet a pakolás. Az eredmény? Bársonyos, feszes, tündöklő arcbőr...
Fénykép: SIKK: Ideje kicsit felturbózni a bőrünket! Elő a kutyuló tállal :) Szükségünk lesz egy tojás sárgájára. Ebbe tegyetek egy kis mézet és a kedvencemet: olíva olajat. Keverjétek össze, vigyétek fel a bőrre. Kb 20 perc múlva megszárad, akkor mossátok le! Ez a keverék fantasztikusan vitalizálja a bőrt, gátolja az  öregedést, és pótolja a hiányzó zsírokat. Szépség a javából! Ha van előtte időtők egy kis gőzölésre, még hatásosabb a maszk (gőzölgő víz fölé hajoljatok egy 10 percig, hogy szépen megnyíljanak a pórusok). Ezek után jöhet a pakolás. Az eredmény? Bársonyos, feszes, tündöklő arcbőr... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr15372386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása