okt
1
SIKK: Csodás idő van, haza is jöttem anyuékhoz feltöltődni. Mindjárt megyek szedek egy kis diót. Egy részről szuper egészséges más részről finom. Már napi 3-5 szem dió is csökkenti a vérnyomást és a szívinfarktus kockázatát. Az Omega 3 zsírsav mellett fehérjét, ásványi anyagokat, C-vitamint is tartalmaz. Csodálatos erőt ad a legyengült szervezetnek és ragyogóan kondícinálja a bőrt! Ehetjük magában, de megállja a helyét süteményekben, salátákban vagy húsételek mellett is. Mondtam már, hogy szépülünk is tőle? Méz+ darált dió+olíva olaj=fantasztikus bőrradír. Barna hajúak figyelem! Készítsetek főzetet a diófa leveléből és öblítsétek le vele a hajatokat! Selymes és szikrázóan barna lesz tőle:)
Fénykép: SIKK: Csodás idő van, haza is jöttem anyuékhoz feltöltődni. Mindjárt megyek szedek egy kis diót. Egy részről szuper egészséges más részről finom. Már napi 3-5 szem dió is csökkenti a vérnyomást és a szívinfarktus kockázatát. Az Omega 3 zsírsav mellett fehérjét, ásványi anyagokat, C-vitamint is tartalmaz. Csodálatos erőt ad a legyengült szervezetnek és ragyogóan kondícinálja a bőrt!  Ehetjük magában, de megállja a helyét süteményekben, salátákban vagy húsételek mellett is. Mondtam már, hogy szépülünk is tőle? Méz+ darált dió+olíva olaj=fantasztikus bőrradír. Barna hajúak figyelem! Készítsetek főzetet a diófa leveléből és öblítsétek le vele a hajatokat! Selymes és szikrázóan barna lesz tőle:)

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr695372432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása