okt
21
SIKK: Ki evett már idén sült gesztenyét? Én még nem sajnos, pedig épp itt az ideje A gesztenyének meggyőzően magas a vitamin és ásványi anyag tartalma, a cukorbetegek étrendjébe is jól beilleszthető.A szelídgesztenye leveléből készült forrázat kiváló gyulladásgátló, jó a reumás panaszokra, hátfájásra. Leveleit ezenkívül samponkészítésre is használják: a hajszálaknak gyönyörű, aranyosan csillogó fényt ad. A legismertebb fogyasztási mód ha megsütjük a termését, de készíthetünk gesztenyemasszát is belőle. Extra tipp: pár szem zöld gesztenye elűzi a muslincákat, barna gesztenye pedig a ruhásszekrényben molyriasztóként nagyszerű VIGYÁZAT: nem keverendő össze a SZELÍD gesztenye azzal a gesztenyével, amit a parkokban találni!A parkos verzió a vadgesztenye ami NEM EHETŐ!
Fénykép: SIKK: Ki evett már idén sült gesztenyét? Én még nem sajnos, pedig épp itt az ideje :) A gesztenyének meggyőzően magas a vitamin és ásványi anyag tartalma, a cukorbetegek étrendjébe is jól beilleszthető.A szelídgesztenye leveléből készült forrázat kiváló gyulladásgátló, jó a reumás panaszokra, hátfájásra. Leveleit ezenkívül samponkészítésre is használják: a hajszálaknak gyönyörű, aranyosan csillogó fényt ad. A legismertebb fogyasztási mód ha megsütjük a termését, de készíthetünk gesztenyemasszát is belőle. Extra tipp: pár szem zöld gesztenye elűzi a muslincákat, barna gesztenye pedig a ruhásszekrényben molyriasztóként nagyszerű :) VIGYÁZAT: nem keverendő össze a SZELÍD gesztenye azzal a gesztenyével, amit a parkokban találni!A parkos verzió a vadgesztenye ami NEM EHETŐ!
  • Ez 99 embernek tetszik.
  • Klaudia Dinesz Isteni finom, a kedvenc téli csemegém Sokszor készítünk itthon
  • Nikoletta Huller Én idén már többször ettem, de sajnos már elfogyott!
  • Tímea Nyilas Én még soha nem ettem sült gesztenyét... De idén ezt a hiányosságot is pótolni fogjuk ám És a Vazelint is kenni fogom
  • Hogyan legyek jó nő? ja csak ne a gesztenyére Timikém