SIKK: Ki evett már idén sült gesztenyét? Én még nem sajnos, pedig épp itt az ideje A gesztenyének meggyőzően magas a vitamin és ásványi anyag tartalma, a cukorbetegek étrendjébe is jól beilleszthető.A szelídgesztenye leveléből készült forrázat kiváló gyulladásgátló, jó a reumás panaszokra, hátfájásra. Leveleit ezenkívül samponkészítésre is használják: a hajszálaknak gyönyörű, aranyosan csillogó fényt ad. A legismertebb fogyasztási mód ha megsütjük a termését, de készíthetünk gesztenyemasszát is belőle. Extra tipp: pár szem zöld gesztenye elűzi a muslincákat, barna gesztenye pedig a ruhásszekrényben molyriasztóként nagyszerű VIGYÁZAT: nem keverendő össze a SZELÍD gesztenye azzal a gesztenyével, amit a parkokban találni!A parkos verzió a vadgesztenye ami NEM EHETŐ!
-
Ez 99 embernek tetszik.
-
-
-
Tímea Nyilas Én még soha nem ettem sült gesztenyét... De idén ezt a hiányosságot is pótolni fogjuk ám És a Vazelint is kenni fogom
-
-
-
Tímea Nyilas Háhhá Pedig szerintem úgy lenne a legfinomabb... egy kis Vazelines sült gesztenye :)) :D:D
-
Emőke Krisztina Bártfai Hmm milyen finom is a téli szürke napokon egy friss gőzölgő gesztenye! Ma este sütök is egy adagot!:) Egyébként legkönyebben akkor pucalható, ha x formában vagdossátok be:P
-
-
-
-
-
-
Krisztina Csór Imádom a sült gesztenyét, idén már többször is ettem
Csak ajánlani tudom mindenkinek!0Szólj hozzá!A bejegyzés trackback címe:
https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr85387298
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
-