nov
25

Egy házibulin ettem először guacamolét Madridban. Mindenki bőszen mártogatott valami zöld izét, majd boldogan és sokatmondóan bólogattak is hozzá. Nem sok jót reméltem az ügytől, elvégre zöld is meg avokádó is, meg amúgy is. Félve ízleltem meg, épp csak belenyomva a…

nov
24

Ha lehetne illatos cikket írni, megtenném, de meglehetősen macerás a dolog, különösen weben keresztül. Így be kell érni a szavak esszenciájával: szantál, ilang-ilang, bazsarózsa, jázmin. Ennyi ízelítő után bújjunk bele képzeletben egy finom illatfelhőbe, és röppenjünk végig…

nov
21

Itt a mai Móka-Mokka :) Takács Nórától ezúttal azt tanulhatjuk meg, hogy hogyan válaszuk ki a pirosítónk színét, és két trükköt is mutat arra, hogy miképp vigyük fel az arcunkra. De kiderül az is, mi mindenre jó még egy pirosító?    Rebeka Falcsik óó…

süti beállítások módosítása