feb
3

Múlt héten megnéztük, mi is kell egy Audrey Hepburn jelmezhez. Most folytassuk valami nagyon csajos kosztümmel! Emlékeztek még Christina Aguilera milyen dögös volt a Candyman klipben? Úgy fogunk mi is kinézni!

A videóból most is kiderül minden, de egy kis szöveges segítséget azért adok. Ha nem tudod, hogyan kell tusvonalat húzni, semmi vész, itt a videóm róla.  Ha pedig a műszempilla felragasztása okoz problémát, itt percek alatt megtanulhatod!
A ruhához is adok pár extra tippet. Ha van otthon matrózinged, vedd fel azt egy kék miniszoknyával. Jöhetnek a sortok, a szoknyácskák, pici ingek, farmernadrágok. Kiegészítőnek legyen nálad esetleg egy korhű napszemüveg, egy labda, nyalóka, vagy egy üveges kóla szívószállal! Tutira te leszel a legszebb a farsangi bálban! Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr275818726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása