már
14
SIKK: fél kézzel pakolok, fél kézzel dolgozok a másik nem létező kezemmel meg takarítom a lakást! Holnap végre utazom a Mesefeluba! Van ott internet, de nem túl biztonságos: néha van, néha nincs. Szóval a következő napokban nem biztos, hogy sokat láttok majd, de azért igyekszem mindent követni, amellett, hogy egész nap a kertben fogok futkosni meg metszeni. Akit érdekel, hogy mi az a Mesefalu az nézze meg az erről készített videómat. Ezt ősszel csináltam amikor utoljára ott járt a család. Valamiért nekem néha behozza a linkről a videót, néha nem...akit érdekel a biztonság kedvéért elmondom, hogy a www.noratakacs.com on találja, az egyéb videók között, a második oldalon :) Ti mit csináltak a hosszú hétvégén? Puszi, Nóra
oldalbelépés
noratakacs.com
Hiba 6: - ÖN NEM A FŐOLDALRÓL ÉRKEZETT ERRE A LAPRA, HANEM OLDALSÓ LINKRŐL! VALÓSZÍNŰLEG VALAMELYIK KERESŐPROGRAM LINKJÉT HASZNÁLTA ÉS EZÉRT KÖZVETLENÜL UGROTT ERRE AZ OLDALRA .

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr54997606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása