okt
5

Kedves Jónő!

Címkék: cikk facebook | Szerző: hogyanlegyekjónő | 1:01 pm

Kedves Jónő!

KÉRLEK, hogy a hétvégén mondj le egy kávézásról, sütizésről vagy moziról, és az erre szánt összeget (lehet pár száz forint is) fordítsd inkább jó célra! :)

Most vasárnap lesz a Bátor Tábor jótékonysági futás Budapesten. Hogy mi is ez? A Bátor Tábor Alapítvány több , mint tíz éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával. Évente 700 súlyos beteg gyereknek biztosít sikerélményekben gazdag, vidám programokat.

A FUTÁS CÉLJA, hogy minél több PÉNZT GYŰJTSÜNK A BETEG GYEREKEK TÁBOROZTATÁSÁRA :) A futáson csapatok indulnak, így az Origo Zrt. is képviselteti magát két csapattal. 1 csapat "nevezési díja" min. 200.000 Ft (persze lehet több is:) A teljes összeg a gyerekek táborozására megy!

Arra kérlek, hogyha tudsz, segíts! Nincs szörnyűbb dolog a betegségnél, különösen ha egy ártatlan gyerek szenved tőle. Segítsük a gyerekeket jó élményekhez!

Az alábbi linken tudod támogatni a futócsapatunkat azzal, ha "örökbe fogadsz" 1 kilométert! :)


A Jónők nevében én már adományoztam, de kérlek tarts velem TE is! Segíts a gyerekeknek, és mutasd meg milyen nagylelkű JÓNŐ VAGY! :)

Nagyon szépen köszönöm!
Nóra

(Én a Nevenincs Hajrázók csapatában vagyok, csak úgy mondom ;)

Beteg gyerekek megsegítéséért futnak az origósok

  • Hogyan legyek jó nő? Valamit jól elnyomtam, és kitöröltem véletlenül az előbbi bejegyzést Tehát még egyszer: AKI TUD az még MA segítsen, mert holnap már nincs banki átutalás!! Tehát még ma kéne küldeni pár száz forintot azoknak, akik nagylelkű JÓNŐK, és van rá lehetőségük! Nagyon, nagyon, nagyon szépen köszönöm a gyerekek nevében is! Nóra
  • Dóra Varga Lesz a Tarajos Gőte art klubban koncert is és a belépőjegyek árát is a Bátor tábor kapja, én oda megyek!
  • Laura Marton Köszi Nóra az Alapítvány önkéntesei nevében is :))
  • Andrea Papp ha a chipünket a verseny után a Suhanj! Alapítvány sátránál váltjuk vissza, a sérült és fogyatékkal élő embereket támogathatjuk! a chip letéti díja 1000 forint, amiért cserébe egy Suhanj! karkötőt kapunk ajándékba, és egy tombolát, amivel értékes ajándékokat lehet nyerni! így keressétek őket itt, a facebookon: Suhanj! Alapítvány <---- itt minden infót megtaláltok részletesen!!
  • Hogyan legyek jó nő? Köszönöm, látom, hogy érkeztek már adományok, nagyon kedvesek vagytok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr635574870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása