okt
20

Sziasztok lányok!

Címkék: kép facebook | Szerző: hogyanlegyekjónő | 3:55 pm

Sziasztok lányok!

Nagy örömömre befordultunk a célegyenesbe, átléptük a 39.000-ret és erőteljesen ostromoljuk a 40.000-es álomhatárt

Arra gondoltam, hogy most úgysem lesznek új videók szerdáig, ezért ismételjünk egy kicsit! Elevenítsük fel közösen a legjobb pillanatokat! Kíváncsi vagyok kinek, melyik volt a kedvenc videója, jelenete,min nevetett a legnagyobbat. Linkeljétek be a videót, és írjátok mellé, hol található a kedvenc részetek (pl. 3:45-nél, így könnyen megtaláljuk, és újra nézhetjük a jó részeket:)

Ha pedig már jól elszórakoztatjuk magunkat a következő napokban, azt mondom jöjjön valami meglepetés is a végén!!! Szeretnék HÁROM Jónőt megajándékozni azok közül, akik megosztják velem a kedvenc Jónő videójuk legjobb jelenetét (smink, ékszerek, ilyesmik lapulnak a csomagjaimban:)

A bolondos Jónő hétvége kedd estig tart, 20:00-ig mondjuk (addigra én is hazaérek innen a Mesefaluból). Tehát, kedd este leülök, megpörgetem a sok sok videót, amit beírtok és rábökök találomra 3 névre:)

Ilyen az igazi Jónős pihenés: tele vicces jelenetekkel, és meglepivel

Puszi mindenkinek,
Nóra


A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr805603428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása