jún
14

Mai Life videó :) Nyakunkon a fesztiválszezon. Tavaly már készítettem egy sminkes videót ebben a témában, de ez idén sem maradhatott ki.

  • Esztergályos Viktória Én nem tartom valószínűnek, hogy pont egy BB krémtől lesz pigmentfoltos a bőr... A szempillagöndörítőt pedig Nóri is festés előtt használta.
  • Dora Dalma Csizmadia Két észrevételem lenne, az egyik, hogy a színezett hidratálóval való napozás miatt pigmentfoltossá válhat a bőr, erre vigyázzatok, illetve úgy tudom, hogy a szempillagöndörítőt még festés előtt kell használni, utána már eltörhetnek a pillák miatta.
    • Dali Gulyás A koreai BB krémek arra lettek kitalálva, hogy sérült heges bőrrel is utcára lehessen menni ...fényvédőt tartalmaznak. ( nyilván nem ebben kell napozni a parton)..slusszopén, hogy pont pigmentfolt elleni összetevőket tartalmaznak. A színezett hidratáló ..az nem BB krém ..:))
    • Hogyan legyek jó nő? Jójó, de az enyém már nem is BB hanem CC, bibi abban már van mindenféle

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr735603660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása