aug
27

TEAM TIPP: Szereted az aszalt gyümölcsöket?

Könnyedén készíthetsz magadnak ilyen finomságokat. A legjobb, ha napon aszalod a gyümölcsöt, de ha erre nincs lehetőséged, akkor sütőben is tökéletes. Olyan gyümölcsöt válassz, aminek nagy a szárazanyag és cukortartalma, így minőségileg aszalás után sem romlik majd. Az aszalási folyamat megszakítható, akár napokig is elhúzható. Mindig, amikor meleg a sütő kicsit be lehet rakni a gyümölcsöket, hogy tovább aszalódjanak. Akkor van kész a finomság, amikor összenyomva, már nem enged levet. Vászonzacskóba, vagy celofánnal lezárt üvegbe tedd a legvégén, így biztosan nem romlik majd meg

Szeretettel:
Nóra

#nórateamtipp

A bejegyzés trackback címe:

https://hogyanlegyekjono.blog.hu/api/trackback/id/tr645605875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása